luni, 20 august 2012

Cadouri deosebite la cumpararea de hrana caini


Vara aceasta se poarta promotiile pentru animale de companie. Majoritatea magazinelor online de profil organizeaza promotii, reduceri masive de preturi, dar si cadouri pentru clientii fideli.

Hrana caini disponibila in orice pet shop online intruneste conditiile de calitate specificate pe ambalaje, nu se deosebeste cu nimic de hrana caini achizitionata din magazinele de profil si, in plus, se bucura de un regim preferential daca ne gandim la conditiile de livare si bonusurile care acopera minimul efort al oricarui client de a achizitiona online.

Spre exemplu, compania Hill's, producator de hrana caini superpremium, ofera in aceasta perioada un cadou deosebit tuturor celor care achizitioneaza sacii de hrana caini inclusi in promotie. Cadoul este reprezentat de un food bin (recipient pentru depozitarea hranei) excelent pentru pastrarea hranei pentru animale. Realizat din materiale de execpeti, food bin-ul este astfel conceput incat sa nu permita umezirea hranei, dar nici sa nu permita eliminarea misorului specific de hrana caini in exterior. Un astfel de dispozitiv este apreciat, deopotriva, atat de crescatorii de la curte dar, mai ales, de cei care tin cainii in apartamente, la bloc.

O astfel de promotie este cu atat mai atractiva cu cat nu implica eforturi suplimentare din partea celor care cauta si cumpara hrana caini. Este de ajuns sa achizitionezi un sac de hrana caini si primesti gratuit, cadoul reprezentat de recipientul descris mai sus. Nu sunt necesari alti pasi, cumparaturi colaterale sau alte actiuni.

In fiecare an Hill's ofera astfel de campanii promotionale, multumindu-le clientilor pentru faptul ca aleg sa-si faca fericite animalutele de companie.

Promotia este activa in mai multe magazine online, lista pet shop-urilor prezente in promotie putand fi gasita prin intermediul motoarelor de cautare.

Doar ca exemplu, alegem unul dintre magazinele ce ofera aceasta promotie si-l prezentam in cele ce urmeaza.

Pet-magazine.ro este un pet shop online ce ofera iubitorilor de animale de companie hrana caini de cea mai buna calitate. Branduri renumite se regasesc in oferta magazinului, iar conditiile de achizitionare/livrare sunt cu adevarat excelente. Spre exemplu, pentru cumparaturi de minim 50 lei primiti transport gratuit in Bucuresti, iar cumparaturile de minim 200 de lei permit livrarea gratuita in tara.

Pentru a putea accesa promotia de hrana caini si food bin gratuit va rugam sa contactati acum orice pet shop online care ofera aceasta oportunitate, sau sa consultati produsele din gama hrana caini oferite de pet-magazine.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu